”Vi anvender altid Quickinfo’s fleksible løsninger til vores events og kampagner. Ved brugen af Quickinfo er man herre i eget hus og kan selv opsætte sine kampagner på få minutter. Jeg vil varmt anbefale Quickinfo til andre virksomheder, som overvejer at udnytte effekten af mobil marketing”

- Dida Elgaard (Brand Manager)

"Mobil marketing har ændret vores forretning, vi når et langt større klientel og det skaber stor trafik i alle vores lokale kædebutikker - Anvendelsen af mobil marketing har skåret vores trykomkostninger ned med 20% "

- Flemming Jensen (Direktør)

”Carlsberg Sport valgte Quickinfo som samarbejdspartner og softwareleverandør til vores landsdækkende Proud Sponsor of You kampagne. Quickinfo har levet op til alle vores forventninger og har skræddersyet det helt rigtige system til os. Derudover har de et meget højt serviceniveau”

Dan Møller (Sponsorkontoret)

"Med hjælp fra Quickinfo's kundeklubmodul er mit galleri fyldt til hver eneste begivenhed og kunst-event vi afholder. Jeg havde mine tanker omkring dette koncept, da mine kunder typisk er i 40+ alderen, men nu har jeg allerede en klub med over 1.000 medlemmer"

- Jonna Birkelund (Galleri ejer)

Vi har mange tilfredse kunder - Mangler I salg?

Kontakt os