17 April 2018
17 April 2018,
 Off

Kundeklub, klippekort, skrabelodder, værdikuponer, info om events etc. Mulighederne er mange, når du vælger Quick Info som leverandør af din kundeklub.

Som før nævnt, deler vi meget gerne vores kunders succeshistorier . Vi elsker nemlig når andre får øjnene op for alle de fantastiske muligheder for mersalg, som vores produkter rummer. Med selve kundeklubben som database, kan du nemlig selv opbygge dit system som du vil.

Sander sko, som ejer 13 Skoringen butikker har på bare 2 måneder fået opsamlet mere end 4000 klubmedlemmer i deres kundeklub! Det har givet Sander sko en unik mulighed for at forkæle deres loyale kunder med gode tilbud og eksklusive arrangementer. For ikke at nævne en hel masse klip i klippekortet, når hele familien skal have nye sandaler til sommeren og støvler til vinteren. Med klippekort mener vi et digitalt klippekort. Det lægger sig på kundens nummer, således at han slipper for at skulle have et fysisk kort med sig hele tiden.

Der har lige fra start været stort fokus fra ledelsens side på at booste kundeklubben. Med fælles indsats er det derfor lykkedes at få en rigtig stor kundeklub.

Vi synes det er super godt gået af ledelsen samt butikspersonalet og følger spændt med på sidelinjen.

 

sko

 

Comments are closed.