24 April 2018
24 April 2018,
 Off

Skærmbillede 2018-06-12 kl. 14.52.34

 

Hvordan sikrer man sig som butiksejer, at kunderne vender tilbage?

Vi kender alle de butikker, som gør lidt ekstra ud af at forkæle kunderne. Det kan være butikken med den ekstraordinære kundeservice. Eller webshoppen som vedlægger et stykke chokolade og en håndskreven hilsen i forsendelsen.

Kundeforkælelse er enormt værdiskabende i en branche, hvor udbuddet er enormt i butik såvel som på nettet.

Dette er vi udmærket klar over hos Quick Info. Vi sender hverken chokolade eller personlige hilsner til dine kunder og den gode kundeservice blander vi os heller ikke i. Til gengæld giver vi dig en unik mulighed for at nå dine kunder på markedets mest effektive måde. Via en sms.

Vi er nemlig specialister i kundeklubber og har været det siden 2009.

Hvad med Facebook og Instagram?

Disse sociale medier bliver ofte anvendt til markedsføring, hvilket de er ret velegnet til. Problemet er bare, at de er interaktive. Personalet skal have fokus på hurtig besvarelse af kundernes spørgsmål. Hvis ikke, kan butikken hurtigt oparbejde et negativt syn hos køber. Desuden ”forsvinder” opslaget hurtigt fra kundens feed, da de næste opslag står i kø for at komme til.

Derfor, kære butiksejer… Sats på lokal markedsføring i form af en kundeklub med indbygget klippekort. Når du har dine kunders mobilnumre i din kundeklub, kan du nemt sende værdikuponer, skrabelodder og tilbud ud til dine faste kunder. Derudover kan du forkæle dem med et “klip” i klippekortet for hver køb de gør sig udover et minimums-beløb. Vi har desuden indbygget en app til personalet. Så kan de lynhurtigt tage et eller flere billeder af en vare, skrive en lille tekst og sende en sms ud til klubmedlemmerne – i flot grafik.

Du skal ikke bekymre dig om persondataloven. Den har vi styr på.

Du skal blot koncentrere dig om at opsamle kundernes mobilnumre. Hverken navn, adresse eller e-mail er nødvendigt i vores system.

Og prisen for herligheden?

Tja… årligt koster det stort set det samme som 2 helsiders annoncer i den lokale avis og du kan bruge det lige så tosset du vil!

 

Ring gerne på 70277709 hvis vi skal komme forbi til en uforpligtende snak. Den koster dig højest en kop kaffe 😉

 

 

Comments are closed.