8 August 2018
8 August 2018,
 Off

Adventskalender, jul og sommeren 2018 rimer bestemt ikke! Aldrig før har danskerne nydt godt af så mange varmebølger – kun afløst af hedebølger- som denne sommer har budt på.

Is, strand, bare tæer og aftensmad på terrassen. Sydlandsk stemning har præget vores hverdag i 3 måneder og denne sommer synes at vare ved i det uendelige. Det gør den bare desværre ikke, og inden længe banker efteråret og vinteren på.

Vi har tidligere skrevet lidt om succesen med vores juleskrabekalender. Den slår vi  skam gerne et slag for, men i år er vi også ude med en digital adventskalender i form af 4 stk. skrabelodder som udsendes til kunderne hver søndag i advent. En fin måde at få sine kunder ned i butikken. og en fremragende mulighed for mersalg. December er jo årets mest købestærke måned og derfor er det taktisk smart at udsende skrabelodder eller kuponer i denne måned.

Og hvorfor så et skriv om dette lige nu, når årets varmeste dag er lige på trapperne? Jo, det er fordi at hver kalender skal tilpasses, skræddersys og gennemtestes til hver enkelt butik og det tager tid.

Hvis vi har fanget din interesse for enten at komme i gang med en kundeklub eller- hvis du allerede har en sådan- kunne tænke dig en digital adventskalender, så ring gerne og hør nærmere på 70277709.

Comments are closed.