10 September 2018
10 September 2018,
 Off

Skærmbillede 2018-09-05 kl. 10.16.32

Rabathæftet som Aars Handel har sendt “på gaden” er indtil videre blevet downloaded over 100 gange hver dag. Rabathæftet er selvfølgelig digitalt og designet af Quick Info.

Vi har før skrevet om de trange tider for handelslivet i de mindre byer. Der skal nytænkning til for at tiltrække endnu flere kunder i byens butikker. Hvis lokale borgere vælger at handle i større byer eller shoppe online, vil de lokale butikker ikke overleve. Hvis en by mister sit handelsliv, vil indbyggertallet og huspriserne falde og det er en skam.

Hjælp til ændring af forbrugernes shoppingadfærd så den peger i lokal retning, er noget vi oplever stor efterspørgsel på.

Det er en udfordrende opgave, men vi mener selv at have fundet den perfekte løsning i form af vores digitale rabathæfte. Vores digitale rabathæfte er nemt og brugervenligt for både butikkerne og de lokale borgere. Desuden samler det byen og styrker indtjeningen hos de lokale butikker.

Derfor bliver vi både glade og stolte, når der bliver gået proaktivt til værks som de gør i Aars. Hele byen bakker om det gode initiativ. Vi er overbeviste om at byen i fællesskab er i gang med at bane vejen for et fremtidigt blomstrende og succesfuldt by-fællesskab og handelsliv!

Comments are closed.